Česta pitanja

Za svaku akciju na sajtu (gledanje predavanja, plaćanje) morate biti prijavljeni.

Ukoliko prvi put pristupate Predavanjima, neophodno je da se registrujete. Na stranici Prijava birajte opciju Nemaš nalog? Registruj se!
Ako ste se već registrovali, na stranici Prijava unosite mail adresu i lozinku pomoću koje ste to učinili ili birate prijavu preko google naloga, ukoliko ste se tako registrovali.

Idite na stanicu Prijava i pokrenite opciju Zaboravio si lozinku? (nalazi se u dnu ekrana) i pratite dalja uputstva.
U slučaju da više ne možete da se prijavite pomoću Google naloga, pratite sledeće uputstvo.

Aktivacije pretplata realizovanih putem uplatnice, vršimo po prilivu sredstava. To je obično prvi radni dan nakon uplate.
Kako bismo ubrzali ovaj proces, možete nam poslati sliku uplatnice na predavanja.rs@gmail.com i pristup predavanjima će Vam biti omogućen u najkraćem mogućem roku.

Pretplata nije vezana za školsku godinu, odnosno tekući mesec, dakle, godišnja traje 365, a mesečna 30 dana od datuma aktivacije.

Za vreme trajanja pretplate svako predavanje možete pustiti neograničen broj puta. Isto važi i za besplatna predavanja.

Nije moguće, pretplatom (mesečnom ili godišnjom) dobijate pristup svim predavanjima na sajtu, nezavisno od razreda ili predmeta.

Besplatna su sva predavanja iz srpskog jezika kao i predavanja iz drugih predmeta, koja su pojačano obeležena (boldovana) radi lakšeg pronalaženja.

U proseku 20 novih predavanja mesečno. U toku su snimanja novih lekcija iz matematike, hemije, informatike i engleskog jezika.

Predavanja Vam ne mogu izaći u susret u ovom slučaju. Ne rešavamo zadatke na zahtev.