Saradnja

Voleli bismo da ostvarimo saradnju sa svima koji su kreativni, uspešni, ostvareni u svom poslu, društveno odgovorni i pre svega zainteresovani da zajedno uradimo velike stvari na zadovoljstvo svih. Ukoliko imate predloge za načine saradnje koje nismo predvideli, očekujemo da nas kontaktirate. Nudimo vam, sa velikim zadovoljstvom, sledeće vidove saradnje:

Kontakt podaci

P: (066) 501-20-90

E: predavanja.rs@gmail.com


Predavači

Pozivamo sve predavače koji na interesantan i stručan način žele da približe određeni srednjoškolski predmet korisnicima našeg sajta da nam se pridruže. Ukoliko obrazovanje shvatate ne kao puku dostavu informacija, već kao izazov u kome treba motivisati, probuditi radoznalost i zainteresovati za znanje koje je neophodna karika svake ličnosti u savremenom svetu, naša vrata su vam otvorena. Svi koji žele da iz ličnih ili opšte korisnih razloga daju svoj doprinos razvoju našeg projekta preporučujemo saradnju koja će svima pružiti zadovoljstvo, dobit i rast u svakom smislu.

Donacije

Pozivamo sve društveno odgovorne institucije, kompanije i pojedince da podrže projekat www.predavanja.com. Verujemo da i mali koraci na polju obrazovanja mogu da prerastu u velika dostignuća i značajni poduhvat, koji će biti od koristi celom našem sistemu obrazovanja, ali i društvu u celini. Danas kada su naša deca veoma često preplavljena najrazličitijim sadržajima, više nego ikada potrebni su im putokazi na putu saznavanja života i izgradnje, ne samo obrazovanja, nego i sistema vrednosti, načina razmišljanja i sazrevanja u odgovorne ličnosti koje koriste sopstveni potencijal na svakome polju. Pomozite nam u ovako izazovnom i korisnom poslu za celo društvo, koji može postati pozitivan izazov i za vas.

Uputstvo za uplatu

Oglašavanje

Svi oni koji žele da se oglase na našem sajtu i koji prepoznaju veliki potencijal koji će www.predavanja.com ostvariti u budućnosti, mogu da nam se jave kako bismo sklopili poslovnu saradnju. Na taj način, ne samo da ćete učiniti delatnost kojom se bavite efikasnijom, nego ćete učestvovati u jednom pozitivnom, korisnom i odgovornom projektu, koji možete sa nama zajedno dalje izgrađivati.

Ponuda za oglašavanje